ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren op maat

Bij Vermaas kun je terecht voor een op maat gemaakte oplossing voor al je wensen. Openslaande ramen en deuren produceren we in onze fabriek op Curaçao waardoor we erg flexibel zijn. We hebben verschillende uitvoeringsmogelijkheden die je naar wens kunt uitbreiden, combineren en koppelen. Zowel naar binnen als naar buiten draaiend en schuivend.

Welke uitvoering past het beste bij jouw smaak en bouwstijl?

Shutterramen

Shutterramen zijn bijzonder populair op de Caribische eilanden. Doordat luchtstroom en licht makkelijk te controleren is, zijn ze ideaal voor ons klimaat. Bovendien bieden ze privacy en extra veiligheid.

Shutters van het merk Technal onderscheiden zich vooral door het innovatieve ontwerp en de betrouwbaarheid van het (bedienings)systeem. In alle RAL kleuren leverbaar; stijlvol en functioneel.

Vouwdeuren

Maak van uw porche en tuin het verlengstuk van de woonkamer of keuken. De vleugels van vouwdeuren vouwen samen, waardoor u de scheiding tussen binnen en buiten kunt laten verdwijnen. Er ontstaat een bijna 100% opening van de woonruimte naar buiten. Meer licht, meer lucht en meer ruimte!

Naar 1 zijde of vanuit het midden te openen en met een loopdeur. Onze vouwdeuren worden op maat gemaakt en zijn aan vrijwel iedere situatie en wens aan te passen.

Schuifdeuren

Met een schuifdeur van Vermaas haal je een opvallend soepel rollende deur in huis. Ook na jaren gebruik. In combinatie met de mogelijkheid voor grote afmetingen per paneel zal deze schuifdeur niet onopgemerkt voorbij gaan.

Uitvoerbaar met een vast deel links, rechts of aan beide kanten. Maar ook met alle delen beweegbaar of weggewerkt in een pocket.

Binnenpuien – Steel Look

Altijd al een glazen “steel look” wand en of deur willen hebben of simpelweg een moderne binnenpui met slanke profielen? Vermaas levert een oplossing in aluminium die voor u op maat gemaakt wordt met profielen van maar 25mm. Ook geschikt om open kantoorruimtes te verdelen en met horizontale strippen kunnen we de pui in een handomdraai een ‘steel look’ geven.

Standaard worden de profielen en accesoires geleverd in mat zwart, maar het kan in iedere RAL kleur gespoten worden. De deuren produceren we in hardglas.