HARDGLAZEN DEUREN EN WANDEN

Glazen douchedeuren en cabines

Glazen douchedeuren en cabines worden door Vermaas precies op maat geleverd. We gebruiken hardglas van minimaal 8 mm dik. Voor elke deur is een ruime keus aan grepen en scharnieren. Bij sommige opstellingen plaatsen we een stabilisatorstang om veiligheid in het gebruik te waarborgen.

Glazen inloopdouches

Een inloopdouche blijft vaak beperkt tot een glasplaat van minimaal 8 mm gehard glas die in de meest eenvoudige opzet aan de muur is gemonteerd. Een stabilisatorstang zorgt voor stevigheid en veilig gebruik van de douche.

Glazen deuren

Glazen deuren geven licht en ruimte. De keus is ruim en je kunt de deuren geheel naar wens samenstellen. We maken altijd gebruik van gehard glas om snelle breuk en scheuren te voorkomen. Vermaas heeft alles op het gebied van hang en sluitwerk. Scharnieren en handgrepen tot en met vloerpotten, buisgrepen en sloten voor bijvoorbeeld winkelpuien.

Volglas schuif- vouwdeur

Volglas schuif- vouwdeuren zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten van je ruimte. De glazen panelen zijn enkel aan de boven- en onderkant bevestigd in een aluminium profiel, waardoor je ook in gesloten toestand binnen en buiten in elkaar laat overlopen. De schuif- vouwdeur wordt op maat gemaakt. Het eventuele slot is discreet vormgegeven, waardoor het van buitenaf bijna niet zichtbaar is.