ZONWERING

Screens
Ventilatie-, insecten- en zonwering in één. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn ze inkijkwerend. Het geleidingssysteem maakt het scherm in iedere positie strak en windvast.

Pergola
De aluminium pergola is ontwikkeld als zonwering voor porches. Middels electrische bediening kunt u de openingsstand aanpassen naar iedere situatie. De pergola is ook met vaste lamellen leverbaar. Op maat gemaakt en daardoor toepasbaar in iedere situatie.

Cubola
Een speciaal ontwikkeld systeem maakt het bij de Cubola mogelijk het doek in een variabele hoek te plaatsen. Handig als bescherming tegen laagstaande zon en om regenwater af te laten lopen. Het systeem is electrisch bedienbaar.

Roosters
Voor plekken waar continue ventilatie of beperkte lichtinval gewenst is, zijn roosters of vaste louvres vaak een goede oplossing. Deze roosters worden op maat gemaakt en zijn in verschillende kleuren, vormen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Aluminium lamellen
Van zonneluifels tot gevelbekleding, van horizontaal tot verticaal en van vast tot beweegbaar. Met aluminium lamellen kunnen we alle kanten op. Duurzaam en fraai vormgegeven.

Schuifbare panelen
Deze schuifbare panelen kunt u door het railsysteem op iedere gewenste positie schuiven om inkijk en zonlicht te beperken.