ROLLUIKEN EN POORTEN

Toepassing

Rolluiken en poorten zijn in zowel kleine als grote maten verkrijgbaar en daarmee voor verschillende toepassingen bruikbaar. Zo worden ze toegepast als extra bescherming voor ramen en deuren, maar zijn ze ook het overwegen waard in plaats van een deur of als toegang tot een porch. Vermaas produceert de rolluiken en poorten op maat in eigen fabriek met onderdelen van Europese topleveranciers.

Veiligheid

Inbraakpreventie door middel van rolluiken heeft zich in de praktijk inmiddels bewezen. Het geeft je een veilig gevoel, terwijl het inbrekers afschrikt. Een raam inslaan om de woning te betreden behoort immers niet meer tot de mogelijkheden. Voor kantoren en winkels biedt het een moderne en veilige totaalafsluiting.

SECTIONAAL GARAGEDEUREN

Ruimte en gemak

Een sectionaal garagedeur opent verticaal en het deurblad ligt na opening vlak onder het plafond van de garage. De instelbare kunststof looprollen zorgen voor een geluidsarm openen en sluiten van de deur.  Standaard leveren we deze garagedeur met noodbatterij voor bediening bij stroomuitval.

Maatwerk

Elke garagedeur wordt speciaal voor u op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Hierdoor is ook het wisselen van een oude garagedeur geen probleem. U kunt kiezen uit diverse typen en kleuren. De standaardkleur is wit.