Over Vermaas

Vermaas is leverancier van aluminium, hardhouten en glazen ramen en deuren. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt op Curaçao, Bonaire en Aruba. We beschikken over twee eigen fabrieken op Curaçao voor de productie en assemblage van onze producten en een showroom op zowel Curaçao als Bonaire.

Hans Vermaas is directeur en eigenaar van Vermaas NV. Na een studie Bouwkunde in Rotterdam en enkele jaren in Nederland gewerkt te hebben, ging hij in 1990 terug naar Curaçao, waar hij als kind met zijn ouders had gewoond. Hij trad in dienst bij Kooyman NV om de glas- en aluminiumafdeling op te zetten en verder uit te breiden. Aansluitend heeft hij meegewerkt aan de ontwikkeling van het megastore concept en de bouw van de megastore begeleid. In 2005 splitste de glas en aluminium afdeling zich af van Kooyman, om onder zijn leiding als zelfstandig bedrijf verder te gaan. In 2012 is Vermaas uitgebreid met de overname van een timmerfabriek voor de productie van hardhouten ramen en deuren.

De firma Vermaas heeft ondertussen een goede reputatie opgebouwd als vooruitstrevende en innoverende leverancier van deuren, ramen en gevelsystemen.

Bekijk onze video en lees meer over onze werkwijze.